dinsdag 2 september 2014

Markt nieuwe stijl.

Afgelopen zondag stond ik met mijn spullen van vroeger op de pop-up-market in Dordrecht. Echt een markt nieuwe stijl! 
Sinds een paar jaar, ( gevolg van de crisis?) komen er steeds meer leuke, aparte, vintage , lifestyle markten bij. 

 
Dit was mijn kraampje afgelopen zondag.
 
Het lijkt wel of de crisis heeft bijgedragen aan een bewustwording van het belang van duurzaamheid. Op deze, en vele andere lifestylemarkten zoals de Swan Market, FeelGood Market, Goodies&Foodies markt is er veel aandacht voor vintage, brocante , health food en home made producten. 
Geen massaproducten uit een ver land, maar eerlijke, recyclede, hergebruikte artikelen die bijdragen aan een beter leefklimaat op onze aardbol. Hergebruiken en upcyclen, recyclen van goederen in plaats van grondstoffen gebruiken om alles nieuw te maken is ook nog eens mooi en hip! 


Deze footstools zijn opnieuw gestoffeerd, en weer helemaal fris en mooi. 

De bovengenoemde markten zijn ook heel bijzonder van sfeer! Ze trekken een specifiek publiek aan van mensen die van bijzondere dingen houden, graag bij de designers en ontwerpers zelf kopen en oog hebben voor unieke objecten. 
Dat maakt dat er op deze markten een super sfeer hangt! 


Aankomende weken mag ik weer op een aantal van deze bijzondere markten staan, aanstaande zondag bijvoorbeeld op de Goodies&Foodies markt in het Chassepark in Breda. 


Ik heb er nu al zin in! Alvast spullen uitzoeken, bedenken hoe ik mijn kraam in wil richten en misschien nog wat stofferen deze week. 


In oktober volgt dan de FeelGood market in Eindhoven. Allemaal leuke dingen in het vooruitzicht dus! 

Fijne week en tot mijn volgende blog! 

Monique, Spullen van Vroeger. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten